Scrabblenieuws

11 september 2006

Rita en Marleen: de neuzen staan terug in dezelfde richting

Rita De Swaef en Marleen Van Dooren, de twee sportbestuurders van het NTSV die beiden tot voor kort deel uitmaakten van dezelfde club (Olympus Deinze), hebben gezamenlijk per e-mail laten weten dat zij niet gelukkig zijn met één zin uit het blogartikel “Transfer-nieuws” (4 september 2006). Daarin wordt namelijk gesteld dat de verhuis van Rita naar De Wase iets zou kunnen te maken hebben met een probleem dat gerezen was tussen beiden.

Ze geven toe dat er een meningsverschil geweest is, hetwelk echter ondertussen is uitgepraat. Van enige animositeit tussen beiden is geen sprake meer, zo stellen zij. Rita bevestigt expliciet wat ook in het blogartikel werd medegedeeld, nl. dat de clubwissel een beslissing is die zij volledig zelf genomen heeft. Zij vindt het spijtig dat Marleens naam in verband wordt gebracht met haar aanvraag tot transfer.

Beiden maken zich sterk dat de verdere samenwerking tussen de sportbestuurders er nog op zal vooruitgaan, nu de taken op de laatste bestuursvergadering heel duidelijk verdeeld werden.