Scrabblenieuws

8 november 2007

Ronny Heylen domineert de Zotte Zondag 2007

Op 4 november organiseerde Littera de elfde editie van de Zotte Zondag. Tien deelnemers speelden die dag drie wedstrijden. Om acht uur 's ochtends werd afgereisd naar Sint-Amandsberg. Daar stond een clubwedstrijd van Homerus Gent geprogrammeerd. Toppers als Willy Van Laethem, Rob Rondou en Jan Mahieu wachtten aldaar de Zotten op. Na de partij werd koers gezet naar Jette. Daar zouden de Zotten weerwerk bieden tegen toppers als Jan Cornet en Omer Van Hoecke. 's Avonds werd dan in het eigenste Tessenderlo de dag afgesloten met een partij in beperkte kring.

Wil je weten welke woorden de Zotten die dag bijleerden, en wil je weten op welke plaats jij in de drie betreffende partijen beslag zou gelegd hebben, speel de wedstrijden dan na. De wedstrijdbladen die je beurt na beurt de getrokken letters, het gelegde woord en de eventuele verbeteringen van het maximum aanleveren, vind je hieronder:


Ronny Heylen was die dag oppermachtig. Hij won elke wedstrijd. In Gent bleef Willy Van Laethem het dichtst in zijn buurt, in Jette spartelde Jan Cornet het meest tegen, en in Tessenderlo was het Erna Darcis die het minst moest onderdoen. Een verslag met enkele sfeerfoto's vind je hier .