Scrabblenieuws

6 november 2009

Kerstscrabble - Destelbergen - 26/12/2009

Op zaterdagnamiddag 26 december 2009 organiseert Fair Play voor de 10° maal een kerstscrabble. Om 14u30 start de wedstrijd, die voor de leden van Fair Play gratis is en waarvoor de gastspelers 1 euro betalen.


Tijdens de pauze is er voor iedereen gratis gebak. De winnaar van de partij krijgt traditiegetrouw een rijk gevulde fruitmand. Net zoals vorig jaar is er voor de 2° en 3° in de uitslag een prijsje voorzien. Als deze prijzen uitgereikt zijn, wordt een identieke fruitmand als deze van de winnaar verloot onder de andere scrabbelaars. Uiteraard kunnen de eerste drie in de uitslag van de partij niet meer aan deze loting deelnemen.

Om 18 u kan men aanschuiven voor de koffietafel. Voor 7 euro per persoon krijgt men 3 belegde broodjes + 1 koffiekoek en koffie à volonté. Als iedereen zijn buikje heeft rond gegeten, wordt er zoals vorige jaren, een quiz voorzien met voor iedereen een prijs !!


Men kan zich inschrijven voor de scrabble en de koffietafel bij Annemie per e-mail : mievds@yahoo.com en dit ten laatste tot 14 december. De scrabblepartij wordt op de dag zelf betaald, maar de koffietafel wordt vooraf betaald op rekening 390-0324081-59 van Omer Van Hoecke – Nadine De Smet.

De kerstscrabble gaat door in de feestzaal PIUS X van de kleuter- en gemengde school, Bredenakkerstraat,31, te Destelbergen (dit is het lokaal van het dameskampioenschap).